Figurformende sko (SlimLegs)

419 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Figurformende tøfler for en sterk kropp

Tøflene former figuren din og gir sterkere og slankere ben, legger og rumpe. Tøflene hjelper deg med å trene og forme kroppen din mens du lager mat, rydder eller bare er hjemme. 

Disse figurformende tøflene gjør at du forbedrer balansen din og får en sterkere og mer velformet kropp.


Figurformende sko

Tren opp balansen og styrken din

Slankere rumpe, ben og lår

Enkelt å bruke hjemme 

Levering 2-4 dager


Trener opp bena og gir en slank og sterk form

Tøflenes spesielle form gjør at du trener bena dine når du står eller går. Med muligheten til å rulle 45 grader frem og tilbake, aktiveres musklene i bena og underkroppen på en naturlig måte. Du trenger bare å bruke dem i femten minutter om dagen for å trene opp bena og oppnå en flott figur med vakre kurver.

Perfekt å bruke hjemme

Det beste er at du kan bruke disse figurformende tøflene behagelig og enkelt hjemme hver dag. Ingen dyre treningsmedlemskap eller kompliserte treningsrutiner er nødvendig. I stedet kan du integrere treningen i hverdagen uten å måtte gjøre noen ekstra anstrengelser. Det er enkelt, smidig og effektivt!

Bestill disse figurformende skoene

Så hvorfor vente? Skaff deg et par i dag og oppdag fordelene med disse figurformende skoene. Du vil merke forskjellen når du får sterkere ben, fastere legger og en mer velformet rumpe. Bli den beste versjonen av deg selv og ta skrittet mot en mer attraktiv kropp med SlimLegs!

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.