Fotlenke

En fotlenke er et vakkert smykke og en fin detalj som du bruker, akkurat som et armbånd, denne festes rundt ankelen i stedet! En stilig fotlenke er fin å bruke om våren og sommermånedene når lange bukser om vinteren erstattes med luftige shorts og herlige dager på stranden.

Kjøp en fotlenke

En fotlenke kan fremheve stilen og være en fin detalj i sommermånedene når det er varmt og behagelig. Vi har et bredt utvalg av fotlenker - der du kan velge blant lenker med sjarm, utsmykkede med stein eller andre vakre motiv.

Stilige fotlenker i gull eller sølv

Vi har flere forskjellige typer av fotlenker, hos oss kan du kjøpe en fotlenke i den stilen du ønsker, vi har noe som passer alle – enten du leter etter en fotlenke i sølv eller gull (gull eller sølvfarge), så finner du den hos oss. Våre lenker er av høy kvalitet, laget av materialer som sterlingsølv.

Fotlenken har vært brukt som smykke i lang tid

Fotlenker har blitt båret av mennesker i tusenvis av år, selv om fotlenker er ekstremt populære blant dagens befolkning. Fotlenken har faktisk blitt brukt som et smykke langt lenge enn bare noen tiår, det tidligste beviset på dette har arkeologer funnet i graver som er over 4500 år gamle – på den tiden kunne en fotlenke vise rikdom. Jo finere diamanter og smaragder som fotlenken var utsmykket med, desto rikere var personen som hadde på seg smykket. Det er ikke så myke som har endret seg, siden den gangen.

Fotlenken rundt ankelen om sommeren

Når varme kommer ser du flere som brukes fotlenker, når vi kan ignorere langbuksene og vinterskoene til fordel for kortere bukser, skjørt og sandaler.

Kan en fotlenke brukes om vinteren?

Det går fint å brukes fotlenken i vintersesongen, der det er anledninger hvor en fin lenke rundt ankelen passer bra – for eksempel kan en fotlenke være ekstra fin i løpet av jula og nyttårsperioden, til cocktailkjolen og høye hæler.

Hvilken størrelse er fotlenken?

De fleste fotlenkene har en lengde på omtrent 20 centimeter i den originale designen. Hver ankellenke har en justerbar kjede på +/- 5centimeter, som lar deg justere lengden på fotlenken på en enkel måte – fotlenkene passer de fleste ankler. Hvis du skulle bestille en fotlenke som viser seg å være for stor eller for liten, så er det ingenting å bekymre seg over. Vi tilbyr hjelp med å finne noe som passer deg bedre.