Forfotstøtte

Avlaste føttene og trampeputene ved hjelp av en forfotstøtte. Innlegget for forfoten forbedrer blodsirkulasjonen og beskytter trampeputen mot harde støt. De er myke og komfortable og gir en fin støtdemping.

Beskytt trampeputen og få bedre blodsirkulasjon

Avlaste føttene og trampeputene ved hjelp av en forfotstøtte. Innlegget for forfoten forbedrer blodsirkulasjonen og beskytter trampeputen mot harde støt. I motsetning til en hælpute gir disse forfotstøttene en komfortabel og stabil støtte til forfoten. En framfotstøtte fungerer bra om du for eksempel plages av smerte fra hammertå.

Hvem kan bruke forfotstøtte?

Både menn, kvinner og ban kan bruke forfotstøtte. Sålene er spesielt egnet til sko med høy såle eller hæl, der forfoten er utsatt for høy belastning. Vi har flere forskjellige modeller av innlegg for forfoten som er både myke, komfortable og støtdempende.

Hvorfor skal du bruke forfotstøtte?

Hvis du ofte får smerte i forfoten, for eksempel fra hammertå, kan en forfotstøtte være en enkel løsning. Innlegget gir deg en herlig avlastning og du unngår også hovne føtter. Forfotstøtten passer perfekt og kan også brukes i pene skor. Ved å bruke et par herlige og myke forfotstøtter, kan du avlaste pressen på forfoten, noe som gjør at du ikke trenger å bli skadet eller få vondt i den fremre delen av foten når du står eller går. Det finnes en rekke forskjellige typer innleggssåler og skosåler for ulike typer behov. Innleggssåler for høye hæler er laget av silikon og holder seg godt til både huden og innside a skoen. De passer også inn i sko med åpen tå. Du kan enkelt vaske skosåler ved å skylle de med lunket vann og deretter la skoinnsatsene lufttørke og bruke de om igjen, gjenbruk om og om igjen. Du finner forfotstøtte for høye hæler her!

Komfortabel forfotstøtte

Vi har også en forfotstøtte som er myk og avlastende som forhindrer og lindrer smerte i forfoten og som brukes som en strømpe. Disse innleggene er laget av gel i silikon og hjelper deg med å få en myk demping i forfoten, som blant annet forhindrer smerte, følelsen av stikkende sensasjoner under forfoten og reduserer risikoen for hard hud under i den fremre delen av foten. Innleggene kan brukes i alle typer sko og du kan også bruke forfotstøtten uten sko. Innlegget dras over forfoten som en sokk, inne i sokken finnes det en isolert myk pute av silikon som fordeler kroppsvekten over en større overflate og demper trykket mot forfoten.