Leggvarmere

Et par stilige leggvarmere som holder beina varme selv på kalde høst-, vinter- og vårdager. Leggvarmere fikk sitt gjennombrudd som mote på åttitallet og har vært veldig populært siden den gangen – spesielt blant dansere, men passer like bra som motetilbehør.

Leggvarmere

Leggvarmere var opprinnelig brukt av dansere. Ideen med plagget var som navnet antyder – å holde ben og ankler varme og samtidig beskytte mot strekninger eller kramper i bena. I motsetning til støttestrømper som gir støtte og kompresjon til bena, brukes leggvarmere til å varme bena. I dag brukes ikke leggvarmere av bare mennesker som danser, men det har også blitt moderne selv utenfor danseverden. Leggvarmere er nå mote.

Leggvarmere beskytter mot kulden

Et par strikkete leggvarmere holder anklene og beina varme selv under de kaldeste vinterdagene – benvarmere holder deg varm og det er også bra å bruke noe som varmer beina dine. Hos oss kan du bestille leggvarmere i forskjellige farger og materialer; vi har flere forskjellige typer benvarmere. Prøv et par strikkede leggvarmere til vinteren.

Lange leggvarmere

Vi har lange benvarmere i flere forskjellige farger. Et par lange leggvarmere er bra for deg som ikke bare vil beskytte anklene mot kulden, men som også ønsker å holde varme i beina. På kalde vinterdager anbefaler vi at du bruker et par lange leggvarmere, korte leggvarmere er ikke nok til å holde varmen.

Korte leggvarmere

Om høsten og våren når temperaturen er høyere enn om vinteren, kan det være veldig fint å bruke et par kortere leggvarmere som går rett under knærne. Se våre strikkede modeller av korte benvarmere. Husk at du alltid kan bytte når du velger å kjøpe leggvarmere fra oss.