Innleggssåler

Ved hjelp av et par innleggssåler får du enkle og billige løsninger på en rekke forskjellige problemer. Myke og komfortable innleggssåler kan redusere smerte under føttene, motvirkeryggproblemer eller gi en bende holdning. Hvis du er ute etter et par innleggssåler for hverdagen, for jobb eller trening, finner du det du leter etter her:

Innleggssåler

I dag finnes det en rekke ulike typer og varianter av innleggssåler. Det kan være vanskelig å finne det du trenger og ønsker. Vi vil hjelpe deg i jungelen av innlegg for at du skal finne det som passer deg best. Du kan bruke innleggssåler av flere årsaker, de vanligste grunnene til å bruke innleggssåler er å gi foten ekstra komfort eller støtte når det oppstår smerte eller overbelastning. For å unngå overbelastning i føttene, bør du bruke gode sko med støtdemping og passform som passer dine føtter. Du kan sitte ned under pauser, slik at føttene får en sjanse til å hvile. Det er viktig å ta vare på føttene dine. Våre føtter får utstå store påvirkninger hver dag, derfor kan en innleggssåle være en billig forsikring som reduserer risikoen for fremtidige problemer med føttene. Enten du du trenger ekstra støtdemping for hælen, hvis du vil ha en innleggssåle som lindrer hulfoten eller hvis du bare er ute etter en myk og behagelig innleggssåle for dine flate sko, kan du stole på at du vil finne det du leter etter hos oss. Vi på Fotbutikken.no tilbyr en rekke innleggssåler med alt fra skosåler til sportsåler.

Hvem kan bruke innleggssåler?

Innleggssåler kan brukes av alle. Du kan kjøpe innleggssåler til menn, kvinner og barn i alle aldre hos oss. Du kan bruke innleggssåler av flere årsaker, de vanligste grunnene til å bruke såler er å gi foten ekstra komfort eller støtte ved smerte eller overbelastninger. 

Innleggssåler med støtte for hulfot (pronasjon) 

Pronasjon betyr at foten har en innoverdreining av fotbuen. Fenomenet er relativt vanlig og faktum er at et stort antall mennesker har en liten pronasjon uten at det oppstår store problemer. Tver imot er det faktisk bra å ha en viss pronasjon, fordi det er den naturlige måten for føttene å absorbere støt mot føttene. Risikoen for å bli skadet i hulfoten oppstår imidlertid når hulfoten er altfor dypt senket, for da det blir et stort trykk på innsiden av foten. I tillegg øker risikoen for smerte i både knær og hæler. Risikoen for å lide av symptomer er ekstra stor om du bruker flate innleggssåler til dine joggesko eller finere sko. En innleggssåle med støtte for hulfoten (fra 99:- ) som retter ut foten og gir den en naturlig posisjon. Det er ikke bare bra for fotens velvære – det forlenger også skoenes holdbarhet. Vi anbefaler et par komfortable innleggssåler (269:- ) til dine hverdags- eller arbeids sko med ekstra støtte for hulfoten og med god støtdemping i hælen. Sålene er dekket med en myk bomullsoverflate som inneholder aktivt karbon, noe som forårsaker at dårlig lukt forsvinner. Hælene vil legge seg komfortabelt og stabilt i sålens hælpute. Undersiden av skosålene har en glatt overflate som er non-slip og mønstret, noe som gjør at sålen limes fast til skoen uten å glide rundt.

Komfortable innlegg for hælene

Det er flere fotproblem som kan påvirke hælene. Senebetennelse, alvorlig skade eller hælspore er bare noen få eksempler på fotproblem som kan belaste hælen. Vi har flere forskjellige typer innleggssåler som bidrar til å redusere smerten i dine hæler. Våre komfortable hælinnlegg gir støtdemping og lindring for hælene. Vi har både hæl beskyttelse og stabiliserende skosåler med hælpute. Du kan bestille sokker med myk gel i hælen, det finns også halvsåler som kan gi opptil 3 cm ekstra lengde. 

Innleggssåler for ulike fotproblemer

Scholl Gel Activ er et innlegg som r utviklet for å avlaste på føttene etter for eksempel harde og lange belastninger. Innleggssålene fungerer perfekt hvis du står eller går mesteparten av arbeidsdagen på hardere overflate og trenger å lette føttene. Skosålene passer i arbeidssko, treningssko og hverdagssko. Vi tilbyr dette innlegget for både menn og kvinner (199:- )

Innleggssåler til sport

For sportslige aktiviteter kan du bruke sportssåler. Denne typen skosåler lindrer foten og ankelen under hurtige stopp og vridingsbevegelser. Skosålene er spesialtilpasset med fokus på støtdemping i hælen og forfoten, der idrettssålen fremmer fotens naturlige gang. Vi på Fotbutikken.no har noen alternative sportsåler (fr. 249:- ) Sportssålen Blå er en stabil skosåle som er egnet for ballsporter, racketsporter eller andre idretter med mange raske bevegelser. Den myke skosålen er laget av polyuretan, noe som gjør at innleggssålen blir ekstra tynn med en imponerende støtdempingsevne. Innleggssålen gir en stabilitet til bakfoten og ankelleddet. Overflaten består av et antibakterielt og lukthemmende materiale. Skoinnsatser for løping og sport er et par anatomiske skosåler som er ideelle for de som like løping og / eller har en aktiv livsstil. Innleggene er spesielt tilpasset med fokus på støtdemping i hælen og forfoten, i tillegg er innsatsene formet for å gi ekstra støtte til hulfoten, noe som gir en bedre balanse.

Innleggssåler for hverdagen

I dag er det vanlig med for eksempel Converse eller lignende joggesko med flate såler. Med anledningen til den flate sålen blir foten belastet feil og det kan føre til ulike typer fotproblemer som smerte i hæle senen, benhinnebetennelse og ryggsmerter. Det kan unngås med et par gode innleggssåler som hjelper foten slik at det belastes på en rett måte og dermed reduserer belastningen i rygg (fr. 139:- )En formbar skosåle legger seg etter din fot (189:- ). Disse myke og komfortable sålene er tilpasset individuelt etter dine føtter for å gi deg bedre opplevelse i hvert trinn - innlegget avlaster hælene, knærne og ryggen din. Innleggssålene passer perfekt til deg som går eller står mye på jobb eller når du trener. Kan beskjæres til passformen!

Skosåler for arbeid eller hverdag er et par komfortable innleggssåler til hverdags- eller arbeidssko med ekstra støtte til hulfoten og med god støtdemping i hælen. Sålene er dekket med en myk bomullsoverflate som er dekket med aktivert karbon, noe som gjør at dårlig lukt forsvinner. Hælene ligger komfortabelt og stabilt i sålens hælpute. Undersiden av skosålene har en glatt overflate og er mønstret, noe som betyr at sålen limes fast til skoen uten å glide rundt.

Innleggssåler med støtdemping & hulfotstøtte er et par komfortable skosåler med myk og behagelig pute i hælen og en liten høyning under hulfoten for ekstra støtte. Sålen fungerer fint i arbeidssko og i hverdags sko (type joggesko/Converse)

Bli 2,5 centimeter lengre med skosåler som passer til alle typer sko – fra sneakers til støvler, arbeidssko eller joggesko – uten at det er synlig at du bruker dem.