Innetøfler

Et par varme, myke og behagelige innendørs tøfler er fint å ha om morgenen. Spesielt i løpet av de kalde høst- og vintermånedene når det vanligvis er ekstra kaldt på gulvet i både hus og leiligheter. Et par tøfler som er foret med et mykt og nydelig materiale for optimal glede.

Foret innendørs tøfler

Et par foret innendørs tøfler er noe for de som fryser på beina. Etter en lang og kjølig dag utendørs om vinteren, kan føttene nesten føles som frosne isbiter – da er det helt fantastisk å ta på et par foret innendørs tøfler. Det tar ikke mange minutter for tøflene å varme føttene dine og du vil føle hvordan temperaturen blir behageligere for hvert sekund. I løpet av høstens og vinterens kaldeste måneder, kan det være vanskelig å holde varmen selv innendørs (spesielt på gulvene). Derfor bør et par varmfôrede innendørs tøfler være en prioritet for oss alle som bor i kalde Skandinavia.

Innendørs tøfler for damer og menn

Våre innendørs tøfler passer både for damer og herrer - vi har flere ulike modeller i forskjellige farger og størrelser. Tøflene er tilpasser det kalde klimaet vi har i de kalde årstidene, enten du leter etter et par innendørs tøfler for kvinner eller for menn, vil du helt sikkert finne en favorittmodell hos oss. Vi har et bredt utvalg av innendørs tøfler i størrelser fra skostørrelse 35 til skostørrelse 45 og vi har også barnemodeller i mndre størrelser.

Billige innendørs tøfler

Hvor mye koster er par innendørs tøfler? Det kan variere veldig, avhengig av en rekke årsaker. Til dels handler prisen veldig mye om kvaliteten på innendørs tøfler og hvilket merke eller butikk du kjøper tøflene i. Når du bestiller er par innendørs tøfler hos oss på nettet, kan du alltid være sikker på at du gjør en god avtale. Vi har som mål å alltid kunne tilby våre kunder billige innendørs tøfler til en god pris og en høy kvalitet. Vi henter tøflene våre direkte fra produsenten uten mellomhender, noe som betyr at vi kan tilby kundene gode priser.

Bestill tøfler her

Bestill innendørs tøfler online her hos oss. Leveringstidene våre er 2-4 dager med Posten, hvis du kjøper inne tøflene før kl. 16.00 sender vi pakken den samme hverdagen - du har alltid lovfestet angrerett når du handler hos oss.