Skoovertrekk

Med et par skoovertrekk kan du beskytte skoene dine mot regn, slaps og gjørme. Et par smarte regntrekk til skoene forlenger holdbarheten til dine favoritt sko i flere år fremover.

Skoovertrekk

Med et par skoovertrekk kan du holde skoene bort fra skitne og våte dager med slaps og rusk. Et par skoovertrekk brukes til å beskytte skoene mot regn og gjørme eller annen smuss. De fleste typene av skoovertrekk er laget av syntetiske materialer som plast eller gummi, fordi slike materialer har vannavstøtende egenskaper – de holder føttene tørre selv i det mest forferdelige høst- eller vinterværet. Noen modeller av overtrekkene er foret med indre for i form av fleece eller ull for å gi ekstra mykhet.

Derfor bør du bruke skoovertrekk

Ved å bruke skoovertrekk kan du holde skoene dine i best mulig stand under en lengre tid – du trenger ikke å bløte ned eller enda verre, få slaps og gjørme på dem. Å få slaps og leier på et par nye sko, gjør at de ser mer brukte ut enn det de egentlig er.

Skoovertrekk har flere forskjellige egenskaper

I tillegg til at overtrekkene beskytter skoene dine mot å bli våte eller skitne, er det også andre bruksområder for skobeskyttelsen – om å beskytte skoene dine mot smuss ikke var en bra grunn til å handle inn et par høykvalitets regntrekk, så kan de også holde deg varm om vinteren. Skoovertrekk er din hjelper i nød, når det gjelder å unngå og fryse på føttene – når de kalde vintermånedene kommer og termometeren kryper under null grader, kan et par skoovertrekk gi føttene ekstra varme (spesielt hvis du velger å kjøpe et par overtrekk som er foret).

Skoovertrekk for utendørsbruk

De fleste overtrekk til sko brukes når du er ute, spesielt når du har på deg finskoene som du absolutt ikke vil skal bli skitne. Eksempel på situasjoner det er par skoovertrekk kan brukes er i bryllup på høsten (eller andre festligheter) når det regner, når du går fra bilen til kontoret med dine stilige sko som ikke kan bli skitne før et viktig møte.

Skoovertrekk for innendørsbruk

Det finnes også flere sorter av overtrekk for utendørsbruk - for å unngå smuss, gjørme eller regn. Du kjenner sikker denne typen av regntrekk fra førskoler, kontorer eller helsestasjoner. Det mange glemmer er at disse smarte skoovertrekkene også er flotte til hjemmebruk – spesielt smarte og nyttige for familier med flere barn. Kjøp en multi-pakke med overtrekk, slik at du ikke trenger å knyte skoene til barna hver gang de glemmer å hente noe i leiligheten eller i huset.