Fot- og Ankelstøtte

Ankelstøtte som støtter anklene dine, kan brukes til å forhindre skader eller i rehabilitering av ankelskader. Fot- og ankelstøttene øker blodsirkulasjonen og reduserer stivheten i leddet. Behandle forstuinger, strekk i ledd eller kronisk ustabilitet i foten.

Hvis du for eksempel har smerter i ankelen etter at du har forstuet foten, kan du prøve å bruke en stabiliserende ankelstøtte.

Fot- og ankelstøtte

Fotledd- og ankelstøtte er et elastisk bånd eller beskyttelse som gir effektiv stabilisering for ankelen. Ankelstøtten fungerer i alle typer sko og strømper og kan enkelt brukes over støtten. Beskyttelsen brukes til å forebygge skader som for eksempel forstuet fot eller for å rehabilitering av skader. Støtten knytes rundt foten for å behandle forstuingen, strekkingen i leddet eller den kroniske ustabiliteten i foten. Ustabile fotledd kan trenge ekstra støtte for å opprettholde en stabil vinkel. Ankelstøtte som er utformet som et bånd kan enkelt legges rundt fotleddet og gi en individuell passform. Det er enkelt å justere hvor mye støtte som er ønsket rundt ankelen, for å få lettere støtte knytes båndet mer løst og om du trenger mer støtte, knytes båndet bare hardere. Ankelstøtten er laget av slitesterk mikrofiber (MCM) som er grunnlaget for båndets elastiske egenskaper. Støtten er myk og gir en høy komfort. Fot- og ankelsøtten øker blodsirkulasjonen og reduserer att leddet blir stivt. Den holder også leddet varmt og mobilt for å minske smerten og unngå å strekke muskelen. Støtten passer både begge føttene og brukes over ankelen som krever mest støtte.

Hvorfor bruke fot- og ankelstøtte?

Forebygging av skader (for eksempel forstuing, strekk i muskelen) Rehabilitering av skader (for eksempel forstuing, strekk i muskelen) Kronisk instabilitet i foten Stabiliserer fysiske aktiviteter Økt blodsirkulasjon Reduser smerte