Brodder

Brodder brukes som sklisikring om vinteren når det blir glatt med snø og is utendørs. Ved å feste brodder under skoene får du et fast grep og det er dessuten enkelt å ta på eller av – perfekt for turgåing og fritidsaktiviteter som for eksempel løping.

Brodder som sklisikring

Hvis du har et godt grep på glatte overflater som is og snø, kan du nyte av gåturer selv i vinterhalvåret når det er glatt utendørs. Ved å legge til et par sklisikre brodder, reduserer du risikoen for å skli og skade deg selv. Hvis du liker å rene, gå eller løpe – kan du fortsette å gjøre det, tross den glatte overflaten. Broddene kan med fordel brukes når du er ute og går eller springer.

Hvorfor bruke brodder?

Brodder er et bra hjelpemiddel mot skli og falle om høsten eller vinteren. Brodder er som regel en gummisåle med pigger på undersiden – gummisålen festes under skoene dine og kan dermed forhindre ulykker forårsaket av at du sklir på glatte underlag, som for eksempel gater og veier som er dekt med is.

Brodder for løping

Ved å bruke et par brodder under skoene når du er ute, kan du på en enkel måte redusere risikoen for å skli. Når du velger brodder for jogging, er det viktig at piggene er sterke og at de sitter i hele foten – ikke bare foran på foten. Sørg for å velge brodder som dekker hele undersiden av skoene dine.