Hælinnlegg

Reduser hælsmerter med en myk og avlastende hælinnlegg. En hælpute gir en behagelig støtdemping til hælen og bør brukes av deg som for eksempel lider av hælspore. Våre hælinnlegg kan brukes i alle typer sko, perfekt hvis du har ondt i hælen.

 

Myke hælinnlegg for smerte i hælen

Hælene blir utsatt for store belastninger når vi beveger oss. Enten du går, løper, trener eller bare står opp i løpet av dagene, blir hælene utsatt for tusenvis av støtet hver dag. Det er viktig at du tar vare på føttene for å unngå både midlertidig og langvarig smerte med hælen. Det er dessverre veldig vanlig å få vondt i hælen. Ubehaget kan karakteriseres på flere måter, for det første kan smerten oppstå direkte under hælen, men det er også vanlig at det blir vondt bak hælen og rundt hæl senen som gjør at vi får vondt i hælene. Hælene fungerer som en støtdemper når vi står opp, går eller trener. På baksiden av underbenet er det ulike muskler og sener som er forbundet på forskjellige måter til føttene. En av de vanligste årsakene til smerter i hælen er at den brede senen under foten (plantarfascia) er overbelastet. Det gjør ofte vondt under eller på innsiden av hælen og dette kalles også hælspore. En annan vanlig årsak til smerte i hælen er at hælsenen blir overbelastet, for selv om senen i hælen er kroppens sterkeste sene, er det ikke uvanlig at det kan forårsake smerte. En overbelastning kan for eksempel lede til strekk i muskelen eller senebetennelse.

Innleggssåler mor smerter i hælen

Skosåler mot hæl smerter er tilgjengelige i flere forskjellige former. Med oss kan du kjøpe alt fra tradisjonelle såler til hælen med hælpute til våre populære gel-sokker med silikon i hulfoten eller støtdempende hælinnlegg. Felles for alle typer innsatser mot smerter i hælen, er at de er spesialdesignet for å avlaste hælene og gir en komfortabel og lindrende støtdemping for hælene. Enten du vil kjøpe et innlegg for å redusere eller forhindre hæl smerter, så finner du det du leter etter hos oss.

Hvem kan bruke hælinnlegg?

Alle kan bruke våre fantastiske hælinnlegg. Vi har hælputer for både menn, kvinner og barn i forskjellige størrelser. Noen av innleggene er tilgjengelige i one-size og kan brukes av de fleste, uansett skostørrelse. Det finns også andre modeller som er tilgjengelige i flere varianter, der du kan velge innlegget etter din størrelse. Du velger størrelsen på dine hælinnlegg på produktsiden for respektive produkt. Innlegget kan tilpasses til alle forskjellige størrelser og sko. Går du i flate sko uten hæl, er hælinnlegg et godt alternativ for å lindre foten. Du kan enkelt flytte innleggene mellom de forskjellige skoene.

Hvorfor skal du bruke hælinnlegg?

Det er mange grunner til å bruke hæl puter. Hælinnlegget lindrer hælen o gir foten en behagelig skråning. Innleggene skal brukes til å beskytte føttene mot problemer med hælen som hælspore eller andre smerter.

Innlegg for hælene i forskjellige sko

Hælinnleggene er egnet for de fleste typer sko som for eksempel arbeidssko, joggesko, sko til festen eller gåturen. Noen av fottøy modellene har ekstra støtdemping for hælen, de kan også brukes i sportssko. Hvis du har spørsmål angående våre ulike innlegg til hælen – er du velkommen å kontakte oss. Vi hjelper gjerne til med innleggene dine!

Hvilke innlegg har den beste støtdempningsevne?

Vi får ofte spørsmål om hvilken av hælputene som er mykeste og som gir den beste støtdempingen for hælene. Avhengig av om du vil bruke innleggene til innendørs eller utendørs bruk, har vi to forskjellige modeller som passer ekstra godt. Vi anbefaler vanligvis våre hælputer (89 :- ) til utendørs bruk. Hvis du vil bruke en ekstra myk pute til hælene innendørs, kan du absolutt teste de populære gel-sokkene (149 :- ). De har en isolert pute i silikon gel i hælen som gir en behagelig, myk og behagelig følelse.