Fotpleie

Gi føttene litt ekstra kjærlighet og omsorg med våre fotpleieprodukter. Vi tilbyr et bredt spekter av fotproduker som hjelper deg å holde føttene myke og friske. Hard hud på føttene er en av de vanligste fotproblemene i dag, og vi har produkter som hjelper deg med å overvinne dine problemer.

Fotpleie produkter

Gi føttene litt ekstra kjærlighet og omsorg med våre fotpleieprodukter. Vi tilbyr et bredt sortiment av fot produkter som hjelper deg å holde føttene myke og friske. Hard hud på føttene er en av de vanligste fotproblemene i dag. Forherding eller har du oppstår under høy belastning og hardt støt mot foten. Når belastningen blir for stor dannes det et tykkere lag av hud, den harde huden trenger ikke å gjøre ondt, men kan føles ubehagelig og huden kan bli misfarget. Hard hud kan reduseres og fjernes ved bruk av fil til føttene, fotbad, eksfolieringer og mykene kremer.

Start med et fotbad i ca. 20 minutter slik at hunden mykner og begynn deretter å file bort den harde huden. Vi på Fotbutikken.no tilbyr fotfiler med forskjellige egenskaper. En elektrisk fotfil hjelper deg å file føttene på en effektiv måte, uten å belaste ditt håndledd. Vi tilbyr en rekke ulike elektriske fotfiler med forskjellige slipeflater og håndtak. En fothøvel kan høvle bort hard hud og gi myke føtter på bare 10 minutter, husk å bruke fothøvelen med forsiktighet. Du finner fothøvler her! Behandlingen kan avsluttes med en krem med mykgjørende egenskaper, vi anbefaler Baby Foot, som fjerner døde hudceller, trenger dypt inn i huden og holder huden myk. Tørr hud under føttene kan føre til sprukne hæler. Sprukket hud på føttene er vanlig og er forårsaket av hard hud som dannes langs kanten på hælen. Når kanten på hælen sprekker, skaper det sprekker og sår på hælene som kan gi ubehag og smerte. Bruk fotbad, en fotfil, peeling og mykgjørende krem for å få myke føtter. Om du har problemer med sprekker i hælen, finns det effektive kremer som er spesialiserte på sprukne hæler. En av de er Scholl Foot Cream som hjelper deg med å redusere og bli kvitt problemet på bare 7 dager. Vi har følgende produkter for vorter og liktorn: Wortie Vortefjerner som med en enkel behandling fryser vorten. Meda Vortefri Vortemiddel er et mildt middel for både barn og voksne. Liktornolje hjelper deg med å behandle og bekjempe liktorn. Scholl Avlastingsputer Liktorn reduserer smerten og friksjonen umiddelbart. Gi føttene litt ekstra omtanke får å unngå trette føtter!