Fotkrem

Ta vare på dine trette og tørre føtter med en fotkrem. Kremer for føttene gir fuktighet til føttene dine og reduserer risikoen for å få spekker på hælene eller under føttene hvor huden er betydelig tykkere enn resten av huden rundt føttene. Prøv gere en arganolje.

Få lene og myke føtter igjen

Ta vare på dine trette og tørre føtter med en fotkrem. Det finnes mange forskjellige fotkremer med ulike egenskaper og beskrivelser, noen fotkemer kan smøres på to ganger om dagen og andre kremer kan du bruke av og til. Tørr hud og sprekker under føttene er et vanlig problem i dag, sålene dine er myke tykkere enn resten av huden rundt føttene – dette skyldes at døde lag av hud forblir under føttene og det er derfor hælene dine blir tørre og sprekker. Føttene trenger litt ekstra omsorg eter en hard arbeidsøkt der føttene har vært innestengt i sko hele dagen. Ved å gi føttene en fuktighetskrem hver dag, holder du føttene myke og lene.

Vi anbefaler

Start med å først og fremst file bort de aller groveste harde partiene under føttene med en effektiv fotfil. Når du har filet bort den harde huden, bør du ta et fotbad slik at huden mykner i ca. 15-20 minutter. Bruk en frisk peeling til føttene, slik at de blir myke og lene raskt – vår Manuka Honey Foot Scrub (139 :- ) inneholder blant annet mikropartikler av ekte vulkanlava og bioaktiv manuka honning. Disse kombinerte ingrediensene hjelper deg med å få lene føtter på et øyeblikk. Du vil elske denne fotskrubben! En skrubb for føttene fjerner døde hudceller og reparerer den friske huden på føttene, hard hud forsvinner og du får fantastisk lene føtter. Føttene får næring og det gjør de både vitaliserte og myke. 

Avslutt behandlingen med en krem for føttene med fuktighetsgivende egenskaper. 

Scholl Foot Cream (179:- ) gjenoppretter sprukne hæler på7 dager og gir et synlig resultat etter bare 3 dager. Kremen er gjort av en formula som er egnet til den harde huden under hælene – kremen er dermatologisk testet. 

Heeltastic (179:- ) hjelper deg med å forvandle tørre og sprukne hæler til å bli myke og lene. Du får fine føtter ved å smøre hælene morgen og kveld med Heeltastic – produktet inneholder blant annet karanolje som bidrar til å fukte og absorbere kremen i huden. Dine hæler vil bli mykere etter et par gangers bruk! 

Baby Foot (159:- ) fjerner døde hudceller under føttene og går dypt inn i huden og fukter, kremen beroliger irritert hud og holder det friskt. Du bør smøre føttene dine med Baby Foot lotion hver dag – hudkremen hjelper huden å fjerne døde lag av hud under føttene. Vi anbefaler at du bruker Baby Foot om natten for å siden kunne våkne opp med myke føtter neste morgen.