Badesko

Badesko er helt perfekte for lange dager på stranden, enten du besøker Middelhavet med de glohete sandstrendene eller om du skal svømme på den vakre norske vestkysten med alle sine skarpe klipper, vil et par badesko beskytte føttene dine. Du får også god beskyttelse mot fotsålene dine på land og også beskyttelse mot skarpe gjenstander som steiner eller rusk under overflaten når du bader. Vi har også badesko til barn.

Badesko kan også brukes ved bassenget - skoene er rillet i bunnen, slik at du får en god sikring om du skulle skli på flisene ved den våte bassengkanten.

Derfor bør du bestille badesko

Du har sikker som de fleste andre blitt skadet av skarpe skjell og steiner på stranden eller under vannkanten når du har badet barbeint. Ved å bruke et par badesko kan du nyte av dagene dine på stranden i stedet for å unnvike de skarpe klippene, slik at du slipper å skjære deg under føttene. Et par badesko veier i utgangspunktet ingenting, du vil snart ikke merke at du bruker dem. De er helt vannavvisende og du kan til og med bruke dem i vannet mens du bader. Hvem kan bruke badesko? Hvem som helst kan bruke badesko, uansett alder. Et par badesko passer både voksne og barn, gutter og jenter. Vi har flere forskjellige modeller i ulike størrelser. Som forelder kan det være fint å vite at barna blir beskyttet når de løper fritt på stranden - barnas hud er ofte ekstra følsom og derfor bør du passer på å kjøpe badesko for barn før reisen. Benytt samtidig anledningen til å kjøpe badetøy til deg selv!

Badesko til sommeren

Badesko brukes av åpenbare grunner mest i sommerhalvåret her i Norge, når været tillater nydelig og varme dager på stranden. Det er ikke bare om sommeren badetøy bestilles – hvis du er av de hundretusener av turister som vanligvis drar på ferie i utlandet i kalde vintermåneder, bør et par badesko pakkes i vesken. Det er ekstra viktig å beskytte fotsålene utenlands, for å ikke skrape seg og få sår under føttene – i utlandet er bakteriefloraen som regel forskjellig fra hjemme i Norge og ukjente bakterier er ingenting du vil få i sårene dine. Om du gleder deg over den norske sommeren med sol og bad eller om du skal til utlandet om vinteren, bør du vudere et par badesko.

Ta vare på badeskoene

Våre badesko er enkle å vedlikeholde. Den grunnleggende funksjonen for et par badesko er at de må kunne brukes under vann, derfor er de naturligvis vannavstøtende. Hvis de blir med sand når du går på sandstranden, er det lett å skylle av under rennende vann. Hvis du har badet i saltvann, bør du alltid skulle skoene under ferskvann i ettertid – det beskytte plasten i badskoene og får skoene til å vare lengre. Ikke la badskoene være i direkte sollys når de ikke er i bruk, risikoen er at de blir belkte av solen og at fargen endrer seg. Legg et håndkle over dem slik at du ikke trenger å bekymre deg.