Skopleie

Hva er hemmeligheten bak å få virkelig fine sko? Svaret er at det ikke finnes noen hemmelighet. Skopleie handler om å vaske og ta vare på skoene, akkurat som navnet antyder. Det er egentlig ikke vanskeligere enn det. Det som kan være vanskelig er å vite hvilken type skopleieprodukter som er passende å bruke. Forskjellige materialer på skoene krever også forskjellige typer skopleieprodukter.


Skopleie for dine sko

Ved å ta vare på og pleie skoene dine med hjelp av virkelig gode og høykvalitets skopleieprodukter vil det forlenge skoenes levetid betydelig. Vi er en skandinavisk forhandler av skopleie - fra en rekke kjente merker. Vi fokuserer hovedsakelig på skopleieprodukter som skokrem, skovoks, skopleieprodukter for skorengjøring, mockapleie samt impregnering - alltid til virkelig gode priser. Når du handler produkter for skopleie hos oss, kan du være sikker på å få hjem produkter som er enkle å jobbe med. Du kan også være sikker på at skoene dine vil se fantastiske ut som resultat.

Hvorfor bør man ta vare på skoene?

Ved å ta vare på skoene dine på en skånsom måte, kan du også forvente at holdbarheten og levetiden til skoene dine øker betydelig. Takket være våre skopleieprodukter kan dine gamle sko få en andre sjanse, og på bare tjue minutter kan de se ut som nye igjen. En ting er imidlertid sikkert. Hvis du tar vare på skoene dine med skopleieprodukter av virkelig høy kvalitet, vil du forlenge skoenes levetid betydelig. Vi er forhandler av noen av markedets beste produkter for skopleie. Her finner du for eksempel skokrem for skoene dine, men også skovoks eller skofett. Etter at du har tatt vare på skoene, er det viktig å impregnere skoene med et skoimpregneringsspray for at resultatet skal vare.

Skopleie i flere trinn

En god skopleierutine utføres i flere trinn. Det handler blant annet om å vaske skoene, smøre dem inn med skokrem eller en fetere type skovoks og sist, men ikke minst, impregnere skoene for å gjøre dem mer holdbare. Nedenfor får du en kort oppsummering av de viktigste trinnene for din skopleie.

1. Vask og rengjør skoene

Ved å vaske og rengjøre skoene grundig et par ganger i måneden, vil du øke levetiden deres. Avhengig av hvilken type sko (sneakers/lær/mocka eller lignende) finnes det forskjellige metoder for å vaske skoene.