Neglepleie

Ta vare på neglene dine om du vil beholde dem korte eller lange!

Få fine og friske negler i dag ved hjelp av våre produkter!

Hendene blir utsatt mye i løpet av en dag, derfor er det kanskje ikke så rart at hendene blir eldre først på kroppen. Bruke gjerne hansker når du vasker, smør in hendene, neglebandet og neglene ofte med en neglelakk som holder dem sterke. Med hjelp av noen få enkle midler kan du få velpleide negler og hender. 

Begynn med å børste neglene og neglebandet i lunkent vann for å fjerne urenheter. Ved hjelp av en effektiv neglebørste, kan du alltid sørge for at du har hjelpen nære når du vil rense neglene dine på en rask og enkel måte. Vår neglebørste (19:- ) er liten, diskret, effektiv og passer fint å bære med seg i kofferten.

Bruk en neglebåndpresser og trykk forsiktig på dine neglebånd. Vår neglebåndpresser (89:- ) er laget av kirurgisk stål av høyeste kvalitet, du kan ta bort neglebånd med en saks som er spesielt laget for neglebånd, en såkalt neglebåndskniv. Neglebåndskniven (69 :- ) fjerner på en effektiv måte for mye neglebånd og forfiner sprukne neglebånd. Kniven er vass og fikser også de vanskeligste områdene rundt neglene. 

Du kan deretter file ned lengden og formen på neglene med hjelp av en neglefil. Husk å bruke en neglefil som ikke er for grov, det finns en risiko for a neglen blir ødelagt og derfor bør du helst bruke en fil for å jevne u neglene dine. En saks kan gjøre slik at neglene deler seg eller får ujevne kanter, med hjelp av en neglefil med 7 slipeflater (89 :- ) får du alt i ett. Dette er det eneste negleverktøyet som du behøver for å få negler som er filet på en perfekt måte. 

Bruk baslakk til bunnen, neglelakk og topplakk til neglene, avslutt siden med en neglebåndsolje og neglebåndskrem som hjelper neglene med å holde seg myke og lene. Borghese negelbåndkrem (99:- ) kan du bruke hver natt for et utmerket resultat, produktet er basert på en mykgjørende og fuktighetsgivende formel av vitaminrik oliven smør og olivenolje for å myke opp og fukte neglebåndet. 

Med oss på Fotbutikken.no finner du to sett md alt i ett: Manikyrsett i 8 deler (189:- ) som passer perfekt å bruke både hjemme og i skjønnhetssalongen. Det fine settet er praktisk og kan enkelt tas med på reisen eller i håndvesken. 

Manikyrsett i 7 deler (149:- ) er et sett i sju deler som også passer fint til bruk i hjemmet eller i hudpleiesalongen. Manikyrsettet får du i en praktisk etui. 

Et godt tips fra oss på Fotbutikken.no er å alltid ta med en mykgjørende krem i håndvesken! 

Vi anbefaler en hånd- og neglekrem med arganolje (129:- ) som hjelper både hendene og neglene dine slik at de holder ser myke og fine!