Skohorn

Fotbutikken tilbyr små, billige, bærbare skohorn som passer like godt i kofferten som på en krok ved inngangsdøra. Skohornene våre er av stilig design og fungerer like bra som interiørdetalj som et praktisk verktøy for skoene dine. Her kan du finne skohorn i forskjellige farger og materialer.

Kjøp billige skohorn

Skohorn er et verktøy som gjør at du kan ta på deg skoene dine uten problem. Verktøyet gjør det lettere for rygg, hofter og knærne – personer som har gjennomgått rygg- og hofteoperasjoner, bør bruke skohorn for å unngå andre skader. Skohornet hjelper folk å holde balansen når de skal ta på seg skoene. Skohornet og dens funksjoner ble oppfunnet på 1400-tallet - vanligvis er skohorn designet i metall eller plast og kommer i forskjellige utforminger. Fotbutikken tilbyr praktiske og skohorn med fint design som du kan være med deg. Det er enkelt å lagre skohornene, lett tilgjengelige på en krok eller i en kasse i entreen.

Hvilket skohorn passer meg?

Om du har rygg- og hofteproblemer, så passer et langt og smalt skohorn, fordi du trenger ikke å bøye ryggen og hoftedelen med et lengre skohorn, samtidig som det fir stabilitet når du tar på eller av skoene. Et kortere skohorn kan være et godt alternativ om du ikke har et hinder for bevegelse, det er også enkel å oppbevare og bære med seg.

Skohorn i plast eller metall?

Du bør tenke på hvilken funksjon du foretrekker, et plastisk skohorn som har en myk og bøyelig funksjon som dannes på foten din når du tar på eller av skoene dine. Et metallskohorn har en stabil og slitesterk funksjon, som gir kroppen støte og balanse. Holdbarheten øker naturligvis, metall er et hardere materiale enn plast.