Detox fotplaster (10st)

119 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Detox fotplaster - fjerner giftstoffer fra kroppen 

Mennesker er omgitt av rundt 30 000 tusen forskjellige kjemikalier, noen er i klærne du tar på deg om morgenen og andre er i maten du kjøper til lunsj. Noen kjemikalier kan påvirke kroppen negativt på forskjellige måter, og ikke engang en fullstendig frisk kropp kan kvitte seg med dem på egen hånd.

Menneskekroppen trenger å oppnå en balanse mellom utskillelse av giftstoffer og opptak av næringsstoffer og vann. Disse detox-fotplastrene med naturlige ingredienser kan hjelpe til med å samle opp avfallsstoffer og forbedre din generelle velvære.

Inneholder 10 plaster


Brukes om natten

Naturlige ingredienser

Forbedret søvnkvalitet

Økt blodsirkulasjon

Gir avslapning

Kan redusere smerter i kroppen


Bruk

Fjern papiret fra den hvite firkanten og plasser detox-posen i midten av den selvklebende delen. Plasser detox-posen og plasteret under foten. Siden med hull, skal vende mot fotsålen. Plasteret skal sitte i 8-12 timer for å absorbere kroppens giftstoffer – gjerne over natten.

Når plasteret fjernes, vil det bli en klissete brun masse. For hver dag som går vil fargen klarne. Når kroppen er avgiftet, kan det være lurt å opprettholde avgiftningen ved å bruke plaster 1-2 ganger i uken.

Aktive ingredienser: Negative ioner, carapace, vitamin C, maisstivelse, bambuseddik, turmalin, plantepulver, treeddik.

Foreslått bruk: Fest et detoxplaster under hver fot før du legger deg om kvelden. Fjern plasteret om morgenen etter en natts søvn. Sov gjerne med sokkene over plasteret hvis du beveger deg mye i løpet av natten og ikke vil at plasteret skal løsne.

En pakke inneholder 10 plastre

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.