Skosåler til hverdagen149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåler med støtdemping & hulfotstøtte

Et par behagelige skosåler med myk og behagelig støtdemping i hælen og en liten hevelse under hulfoten for ekstra støtte. Sålen fungerer utmerket i arbeidssko og hverdagssko (for eksempel joggesko/Converse).


Til daglig bruk

Behagelig hulfotstøtte

Støtdemping i hælen

Materiale som forhindrer fotsvette

Levering 1-2 dager


Skosålenes egenskaper

Innleggssålene består av tre lag med en stabil plate i bunnen etterfulgt av et ventilert TPU-materiale som puster. Skosålenes øverste overflate er dekt med et mykt absorberende fibermateriale for maksimal komfort. En anatomisk skoinnsats med god komfort og kvalitet. Innsatsen kan også brukes til å lindre hælsporer, nedsunket fotbue, tretthet i føttene, ryggsmerter eller pronasjon. 

Skosåler i høy kvalitet

Det kan være flere grunner til at du trenger innleggssåler. To vanlige grunner for å bruke skosåler er å gi føttene en behagelig komfort eller å lindre smerte etter overbelastning i føttene. Disse komfortable skosålene demper støt mot hælen og gir ekstra støtte til hulfoten. De er veldig behagelige og kan brukes i alle typer sko.

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.