Barfotsko aktiv (svart)379 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Komfortable barfotsko for en aktiv livsstil

Et par komfortable og skikkelig fine barfotsko, som du kan bruke til fotturer i skog og mark samt til løpeturen. Barfotskoene er også ekstremt populære å bruke til stranden på deilige sommerdager fordi de beskytter føttene dine mot skarpe steiner, greiner eller rusk som er gjemt i sanden både på land og under vannoverflaten.

Barfotsko er i utgangspunktet helt flate uten støtdempende innersåle, som fremhever føttenes 'naturlige fotsenking ved å aktivere føttenes muskler.


Populære barfotsko

Fremmer en naturlig fotreduksjon

Aktiverer muskler i føtter og tær

Gir beskyttelse for fotsålene

Fantastisk passform


Barfotsko aktiverer føttene dine

Barfotskoene har en såle som er tynn og flat, men likevel slitesterk. Det gir føttene dine sjansen til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Når du bruker et par badesko kan du ikke forvente å få samme støtte som med vanlige sko. Barfotskoene mangler både polstring og støtdemping. Dette gjør at det føles litt uvanlig for føttene i begynnelsen. Men ved å sakte vende føttene til en gradvis økning i belastningen, vil føttene føles bedre enn noen gang!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Med kraftig ribbet underside på sålen får du ekstra godt feste når du er ute på eventyr i skog og mark. Barfotskoene fungerer også utmerket for deg som liker vannsport. På den ene siden beskytter barfotskoene føttene dine godt mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også et veldig godt grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Enkel å ta av og på selv for barn

Barfotskoene er enkle å ta på og av føttene uten at du trenger å kaste bort tid på å knyte om og om igjen. På den ene siden gjør skoenes elastiske stretchmateriale dem enkle å tre over føttene. Når barfotskoene er på føttene, strammer du dem på et blunk, gjennom skolissenes enkle låsemekanisme.

Størrelsesguide

Størrelse
Sålelengde (innersåle)
Størrelse 3521 centimeter
Størrelse 3621,5 centimeter
Størrelse 3722,5 centimeter
Størrelse 3823 centimeter
Størrelse 3923,5 centimeter
Størrelse 4024,5 centimeter
Størrelse 4125,5 centimeter
Størrelse 4226 centimeter
Størrelse 4326,5 centimeter
Størrelse 4427,5 centimeter
Størrelse 4527,8 centimeter
Størrelse 4628 centimeter


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.