• Trustpilot Image

Skoinnlegg 4D (myke bobler)

229 NOK

183 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ekstremt støtabsorberende skoinnlegg (myke bobler)

Myke og støtabsorberende skoinnlegg med bobler som gir føttene dine en fantastisk komfort hele dagen. Skoinnleggene reduserer belastningen på føttene dine og gir en lettere følelse når du går eller står lenge, uansett om det er i fritidsskoene dine, treningskoene eller arbeidsskoene på jobben.

Disse skoinnleggene er designet for å passe de fleste skotyper og kan brukes daglig. Legg til disse skoinnleggene i skoene dine og gi føttene dine den komforten de fortjener.


Myke skosåler med bobler

Ekstremt myke og komfortable

Støtabsorberende for hele foten

Passer i alle sko

Levering 1-2 dager


Lindre hælsmerter og fotutmattelse

Har du lidd av hælsmerter eller fotutmattelse på grunn av å stå eller gå lenge? Våre fantastiske skoinnlegg er designet for å lindre disse smertene og gjøre føttene dine mer komfortable. Med støtabsorberende teknologi og myke bobler, hjelper disse skoinnleggene med å redusere belastningen på føttene dine og avlaste trykket fra hælene. Bruk våre ortopediske skoinnlegg og føl forskjellen selv.

Opplev et nytt nivå av fotkomfort

Våre skoinnlegg med myke bobler gir et helt nytt nivå av fotkomfort. Disse skoinnleggene er designet for å passe alle skotyper og gir en følelse av å gå på skyer. De myke boblene støtter føttene dine og reduserer trykket på hælene, noe som gjør at du kan gå lenger uten å føle tretthet eller smerte. Legg til disse skoinnleggene i skoene dine og opplev en mer komfortabel hverdag.

Artikkelnummer: SI-061
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.