Hælspore (strømpe)199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Strømper mot hælspore (2 stk)

Et par sokker mot hælspore med kompresjon som passer for de som plages av hælsporer, hovne føtter eller smerter i hælen og fotbuen. Hælspore strømpene øker blodsirkulasjonen i føttene som gjør at det går raskere å lege og samtidig gir en behagelig støttene til føttene og hælene. 


To sokker mot hælspore

Reduserer hælsmerter 

Øker blodsirkulasjonen

Motvirker hælspore

Høy kvalitet

20-50mmhg


Hælspore strømper med kompresjon

Hælspore strømpene har seks forskjellige kompresjonssoner som støtter foten og gir en økt blodstrøm i føttene for smertelindring og at hælsporen kan leges raskere. Kompresjonsstrømpen demper betennelsen i hælen og forhindrer at skaden skal bli verre. 

Raskere rehabilitering av hælen

Ved å bruke et par hælspore strømper, kan du hjelpe kroppen å raskere rehabilitere hælen. Når du bruker sokker med kompresjon, øker blodstrømmen i føttene, noe som fører til at kroppes prosess med å lege får raskere. I tillegg gir hælspore strømpene støtte til hælene og gir et komfortabelt trykk mot de smertefulle hælene. En pakke inneholder to strømper.

Håndvask ved 30 grader og lufttørke.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.