Hælkopp (2 stk)199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Hælkopp (2st) 

Et par myke og komfortable hælkopper som passer til alle føtter. Innlegget gir en ultimat lettelse for hælen og forhindrer for eksempel hælspore. Avlaster hælen fra belastningen og motvirker hæl og kneproblemer.


Gir støtdemping for hælen

Lindrer smerter i hælen

Forhindrer skade

Passer i alle sko

Høy kvalitet


Hælkoppene gir stødemping

Den ergonomiske utformingen av hælkoppene rundt hælen støtter føttene dine. Har du sko som glir på hælen, fungerer hælkoppene som et godt komplement som gir stabilitet. Innleggene har også en dempningsevne som minimerer anstrengende støt på kroppen.

Avlaster smerter i hælen og hælspore

En hælkopp er et utmerket hjelpemiddel for de som lider av hæl smerter. Hvis du har hælspore, vil disse hælkoppene med sannsynlig hjelpe deg å blir kvitt smerten fra hælsporen raskt og enkelt.

Hælkopp for alle sko

Det er lett å bruke hælkoppene i forskjellige typer sko, både joggesko og pene sandaler. Hælkoppene har en myk overflate av tøy som motvirker gnagsår mot hælen. Sålen i silikon gel hjelper innlegget å sitte fast og de glir ikke rundt i skoen. Den myke delen av silikon under hælbenet motvirker og lindrer hælspore og smerter i hælen.

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.