Barfotsko natural (svart)529 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Naturlige barfotsko med bred tåboks

Ønsker du en mer naturlig følelse i hvert skritt? Barfotsko aktiverer sener og muskler i føttene på en naturlig måte. Med en eksepsjonell passform og en bred tåboks gir disse skoene en barfotfølelse med herlig komfort gjennom hele dagen.

Skoenes tynne og fleksible såle sammen med den brede tåboksen gir en følelse av å gå barfot. Disse barfotskoene kan brukes like godt til hverdags som på jobb. De kombinerer stil med komfort og fremhever føttenes naturlige bevegelser.


Stilrene og naturlige barfotsko

Aktiverer sener og muskler

Bred tåboks

Skjønn passform

100% barfotfølelse


Naturlig barfotfølelse i hverdagen

Skoenes tynne og fleksible såle tilbyr en følelse av å gå barfot og lar føttene bevege seg fritt. De passer utmerket for de som tilbringer lange dager på føttene, enten det er på kontoret eller under byvandringer. Barfotskoene mangler unødvendig polstring og demping, noe som fremmer en naturlig fotnedsettelse og forbedret kroppsholdning.

Barfotsko for den moderne livsstilen

Disse barfotskoene er ideelle for daglig bruk og gir en stilig vri til din arbeidsgarderobe. Med et glatt og diskret design er de ikke bare praktiske, men også stilige. De er laget for å vare lenge og tilby komfort og beskyttelse under arbeidsdager og fritid. Perfekte for den moderne, aktive personen.

Material: 46% polyester + 4% spandex + 50% gummi

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.