Effektiv fotfil (batteridrevet)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

En kraftig batteridrevet fotfil

Fjern død hud og stygge fotforhorninger raskt og enkelt med denne batteridrevne fotfilen. Fotfilens runde slipeflate hjelper deg med å jevne ut huden ved områdene som er vanskelige å komme til under foten på en enkel måte.


Fjern fotforhorninger

Gir myke og fine føtter

Fjerner død hud

To utbyttbare slipehoder er inkludert

Effektiv og solid


En smart fotfil

Denne smarte fotfilen hjelper deg med å fjerne hard hud på en enkel og effektiv måte gjennom roterende bevegelser. Slipehodet på fotfilen er avrundet, slik at det blir enklere å komme til og fjerne forhorninger selv på de vanskeligste områdene under føttene dine.

To ulike funksjoner med ett kraftig slipehode som brukes til å fjerne forhorninger og ett finere slipehode som brukes til å myke opp huden under føttene.

Fjern forhorninger

Dette produktet brukes for å raskt og enkelt file bort død hud og forhorninger under føttene og på eller mellom tærne. Hvis du filer føttene minst én gang per uke, holder du føttene myke og fine hele tiden.

Fungerer som en neglefil

Trenger du en effektiv neglefil også? Ikke noe problem! Dette produktet hjelper deg med å file neglene til perfeksjon. Bruk deretter det fine slipehodet for å pusse, slipe og polere neglene.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.