• Trustpilot Image

Fothøvel og fotskrubb

199 NOK

159 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Kombinert fothøvel og fotskrubb

Denne populære klassikeren gjør det enkelt for deg å høvle bort stygge fotforhorninger under føttene. Du fjerner enkelt forhoningene lag for lag. Føttene dine blir myke og fine på ti minutter.


Fothøvel og skrubb

Fjerner fotforhorninger

Ti ekstra høvelblad

Kommer med en eksklusiv boks

Høy kvalitet


Fothøvel i høy kvalitet

Fothøvelen er et hygienisk, robust og profesjonelt verktøy som du bruker for å fjerne tykk og død hud på føttene. Fothøvelen kan brukes til hjemmebruk så vel som til fotbehandlinger i en profesjonell fotpleiesalong. Når du høvler bort forhorningene under føttene dine, får du enkelt myke og fine føtter. Ti ekstra høvelblad er inkludert.

Fotskrubb mot forhorninger

Hvis du bruker trange sko, eller på noen annen måte skaper et trykk mot foten, kan det dannes forhorninger på føttene. Huden blir hard og tykk, og det dannes et tykt lag av hard hud. Fotskrubben gjør det enkelt å fjerne disse forhorningene på føttene.

Slik bruker du fothøvelen

Forbered gjerne føttene med et fotbad før du bruker produktet. Plasser høvelen flatt mot den forhornede huden under føttene. Dra forsiktig over forhorningene. Forhorningene kommer da til å falle av lag for lag i takt med at du drar høvelen over dem. Et hygienisk og effektivt verktøy som skal brukes med forsiktighet. Bør oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Vaskes enkelt i varmt vann.

Artikkelnummer: FF-007
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.