Mykgjørende fotmaske

139 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

En fotmaske som myker opp huden i dybden

En effektiv krem som har intensive revitaliserende egenskaper. Den rike kremen tas raskt opp av huden, slik at føttene dine blir myke, glatte og friske. Dessuten har den en vidunderlig duft av lavendel som sitter i lenge. 


Mykgjør i dybden

Motvirker hudfortykkelser

Dufter friskt av lavendel

Rask levering


Fotmaske mot hudfortykkelser

Bruk fotmasken for å mykgjøre og behandle de partiene som oppleves som harde og tørre. Kremen virker i dybden og revitaliserer huden. Denne fotmasken inneholder også urea, som bidrar til å binde fuktighet i huden og motvirker kallus.

Slik bruker du fotmasken

Masser kremen inn i huden og la den absorbere. For best effekt appliker også fotmasken på de partiene med tykk og hard hud.

Parfymert, 100 ml

Ingredienser: Vann (vann), urea, isoheksadekan, kapryl/kaprintriglyserid, paraffinum liquidum (mineralolje), glyserin, Euphorbia cerifera (Candelilla) Cera, PEG-30 dipolyhydroksistearat, polyglyseryl-10 diisostearat, butyrospermum-B3, diisostearat, polyglyserol. Sulfat, Lavandula angustifolia (lavendel) blomsterekstrakt, panthenol, lanolin, isostearinsyre, Melaleuca alternifolia (te-tre) bladolje, melkesyre, allantoin, etylheksylglyserin, kaliumsorbat, fenol, lanmarin, parfyme, sitronellol. 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.