Fotmaske sokker (2 stk)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fotmaske sokker (2 stk) med Aloe Vera og sitron

Aliver fotmaske er en suksess fra Japan som pleier harde såler og fir mykere føtter. Fotmasken inneholder fruktsyre som trenger inn i den harde huden på føttene og virker i dypet. Du får to forskjellige varianter – en med Aloe Vera og en med sitron.


Fjerner død hud

Myker opp føttene

Tar bort sprekker i hælen

Fuktighetsgivende


Slik bruker du produktet

Du bør gjøre en fotinnpakning annenhver uke for best mulig resultat. Hver behandling tar omtrent 30-60 minutter og deretter virker effekten i flere dager etter behandlingen.

Trinn 1.

Test produktet før bruk for å sikre at huden ikke får unormale reaksjoner. Åpne pakken og hold den våre delen mot fotsålen i omtrent to minutter, vent deretter i omtrent to timer for å sikre at huden ikke viser tegn på rødhet, hevelse eller kløe.

Trinn 2

 Skyll føttene med såpe og vann, la føttene tørke. Plasser deretter føttene i fotmasken og foten vil pakkes over føttene dine på samme måte som en vanlig sokk.

Trinn 3 

La behandlingen virke i tretti til seksti minutter. Når behandlingen er fullført, fjerner du fotmasken og vasker føttene med såpe og vann.

Trinn 4 

Etter fire til syv dager vil et lag med hard og død hud komme av føttene dine og du kan hjelpe huden med å løsne huden forsiktig.

Trinn 5 

Inntil 3 uker etter bruk, vil fotens hud fortsette å fornye seg og bli alt mer mykere – deretter vil føttene dine være så myke som føttene til en baby! Behandlingen kan gjentas annenhver måned

Tenk på følgende før bruk:

For å oppnå best mulig resultat fra behandlingen, anbefaler vi at du ikke bruker andre fotkremer eller produkter til føttene dine i 2-3 uker etter behandlingen. Du bør heller ikke gjøre noen form av sport eller idrett i løpet av disse ukene, da huden under føttene dine vil være mer følsom enn vanlig. Resultatet ved bruk av fotmasken er individuelle. Fotmasken påvirker bare de døde hudcellene og har derfor ingen direkte effekt på for eksempel liktorn eller vorter. Bruk ikke under graviditet og amming.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.