Hælspore-pakken (4 stk)399 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Ordinært pris 546 kr. Spar 146 kr.

Fire produkter som fjerner hælsporer

Ved hjelp av disse produktene kan du enkelt redusere smerten fra hælsporer. Pakken inneholder fire forskjellige hælinnlegg som kan brukes både utendørs og innendørs. 


Fire par innlegg mot hælspore

Reduserer hælsmerter 

One-size som passer alle

Levering 1-2 dager


Gel sokker med demping i hælen

Et par myke og behagelige strømper i 2-pakning som avlaster hælene dine. Sokkene har en isolert gelpute i hælen som gir støtdemping og reduserer smerte i hælene, sokkene er mykgjørende for hælen.

Sokker til hælen i silikon

Et par (2 stk) myke hælbeskyttelser i silikongel som lindrer føttene når du står eller går. Hælbeskyttelsen kan brukes med eller uten sko og er ideelt for eksempel for å redusere smerte på grunn av hælspore eller smerte i hælen.

Innlegg for hælspore

Et par 2-pack innlegg for hælspore i myk gel som passer til alle skostørrelser. Innleggene er laget i hundre prosent silikon i et utformet mønster som gir en behagelig og myk overflate der føttene og hælen kan hvile. Passer til alle typer sko. 

Hælinnlegg i gel

Et par myke og komfortable innleggssåler for deg som opplever smerte i hælene. Innleggene er ideelle for hælspore. Hælinnlegget passer for alle typer sko fra joggesko til treningsko, stvler eller arbeidssko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.