Støtdempende tøfler (svart)299 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Støtdempende tøfler med ekstra myk såle

Vidunderlig myke og støtdempende tøfler. De gir deg en følelse av å gå på skyer. Disse lette, ergonomisk utviklede tøflene har en ekstra tykk såle som gir god støtte og en støtdemping utenom det vanlige.

Perfekt for deg som pleier å ha problemer med smerter og tretthet i føttene, eller for deg som bare vil gå i noe mykt og behagelig etter en lang dag i vanlige sko eller sandaler.


Myke og støtdempende tøfler

Helt vidunderlig komfort

Reduserer fotsmerter og trette føtter

Behagelige og lette

Tåler vann og kan vaskes


Myke og behagelige tøfler

Disse tøflene kommer til å bli føttenes beste venn etter bare noen timers bruk. Du kommer til å oppleve en følelse av støtte og lindring av ømme og trette føtter som gjør at du aldri kommer til å ville ha noe annet på føttene dine. Velegnet til bruk gjennom hele dagen, både innendørs og utendørs, i våte så vel som tørre omgivelser.

Lette tøfler med myk støtdemping

Tøflene er laget av EVA-skum som formes etter føttene dine for en perfekt passform. De gir føttene dine den best tenkelige komforten og støtten, med en følelse av at tøflen omslutter foten din. Tøflene er stilrene, og passer like bra innendørs som utendørs. Den sklisikre sålen gjør dessuten at tøflen kan brukes på både våte og tørre underlag.

Fotlengde (hæl til tå)
Velg størrelse
22 til 22,9 centimeterStørrelse 35/36
23 til 24,1 centimeterStørrelse 37/38
24,2 til 24,9 centimeterStørrelse 39/40
25 til 26,1 centimeterStørrelse 41/42
26,2 til 26,7 centimeterStørrelse 43/44Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.