• Trustpilot Image

Innleggssåler (pronasjonsstøtte)

349 NOK

279 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Flotte såler med støtte for hælen og for hul fot

Sålene gir deg en perfekt og korrekt nedsetting av foten i hvert steg. De ergonomisk utformede sålene er formet som en skål i hælen og har en ettergivende forhøyning under hulfoten, noe som letter pronasjonen.


Til daglig bruk

Komfortabel støtte for hulfot

Støtdempende i hælen

Gir en korrekt nedsetting av foten

Kjapp levering


Pronasjonsstøtte ved fotbuen

Pronasjon oppstår under hulfoten når foten har en nedsenket langsgående bue. Dette fører vanligvis til at det meste av kroppsvekten er plassert på innsiden av foten når du står eller går.

Disse sålene har en behagelig og fleksibel forhøyning under fot hulen, noe som gjør at du får en korrekt nedsetting av foten som motvirker pronasjon.

Myk skålform i hælen

Sålene har en myk og fleksibel skålform i hælen, som gjør at hælene dine får en behagelig avlastning i hvert steg. Undersiden av sålen er laget av myk silikon som gir støtdemping for maksimal komfort.

* Skoinnleggene kuttes etter mal på undersiden av frontdelen (ved tærne). Det betyr at du kan tilpasse størrelsen til din egen størrelse med en standard saks.

Artikkelnummer: SI-055
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.