Tape mot gnagsår

99 NOK

79 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Tape mot gnagsår

Tape brukes til å forhindre eller fjerne smertene som oppstår med gnagsår. Tapen er enkel å kutte i ønsket lengde eller størrelse og fungerer på samme måte som et vanlig gnag sårplaster. Gnagsår tapen er rimelig, fordi du kan klippe rundt ut ca. femti plastrer av en rulle.


Gnagsår tape

Beskytt hælene

Selvklebende

God kvalitet


Tape mot blemmer og gnagsår

SGnagsår tapen fungerer på en effektiv måte om du vil forhindre gnagsår eller om du vil redusere smertene det årsaker. Tapen hjelper også huden å reparere seg selv raskere – jo tidligere du bruker tapen, desto raskere blir hælene bedre. Tapen mo gnagsår opprettholder en god fuktighetsbalanse i såret og forhindrer dannelse av skorper. Disse plastrene er egnet for store blemmer på hælen og hunder foten.

Tapen mot gnagsår er fuktbestandig

Denne tapen mot gnagsår er fuktbestandig, noe som betyr at den sitter fast selv når føttene svettes eller om føttene blir våte av regnet.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.