• Trustpilot Image

Hælputer gel (2 stk)

199 NOK

159 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Myke hælputer (2 stk)

Et par myke og veldig komfortable hælputer for de som har som har smerte i hælene dine. Innleggene er egnet for å dempe smerter i hælene fra for eksempel hælsporer, hælsene betennelse eller når hælen har blitt utsatt for mye trykk. Kan brukes i alla typer sko som gir en fantastisk støtdemping for hælene.


To myke hælputer

Avlaster hælene

Passer til alle typer sko

Høy kvalitet

Levering 1-2 dager


Hælputer forebygger hælsmerter

Disse milde hælputene gir en meget god komfort til dine hæler. Uansett om du lider av hælsporer, hælsene betennelse eller har ondt av noen annen grunn, har disse hælputene en optimal demping for hælene dine. 

Innleggene har en ekstra dyp kopp i hælen som gjør at foten ligger komfortabelt og stabilt i skoen. Hælputene forhindrer også framtidige problemer med hælen. Lange dager i trange sko kan føre til at du blir skadet i hælen. Du kan forhindre hælsmerter ved å bruke disse myke hælputene i skoene dine.

Se alle hælputer for hælspore hälsporre

Materiale: Silica Gel 100%

Artikkelnummer: 510
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.