YavaTop dråper

249 NOK

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

YavaTop sin løsning – en effektiv beskyttelse mot neglesoppinfeksjoner

Negle- og hudinfeksjoner forårsaket av mikroorganismer er et vanlig problem. Området rundt neglebåndene og under neglene er et gunstig miljø for soppvekst – til bry for oss mennesker. Hvis neglene dine har endret utseende, for eksempel om de er misfargede og føles tørre og skjøre ut, kan du være rammet av et soppangrep. Ved hjelp av YavaTop sin antibakterielle løsning kan man behandle og beskytte seg selv mot soppangrep som er vanskelige å bli kvitt.


Beskytter mot soppangrep

Til finger- og tånegler

Antibakterielle egenskaper

Fremmer negleveksten

Inneholder 50 ml


Soppangrep på neglene og rundt neglebåndet

Soppangrep kan oppstå på disse stedene fordi de utgjør et gunstig miljø for soppvekst. Bruk YavaTop sin løsning for å forebygge disse angrepene eller for å behandle dem hvis du allerede plages av soppangrep på neglene dine.


Bruksanvisning

Fukt hele neglen og neglekantene to til tre ganger om dagen og la tørke. Hvis du bruker produktet som en forebyggende behandling, holder det å bruke det én gang per dag.


Ingredienser: Isopropyl, Aqua (Water), Chlorhexidine, Digluconate, Octyldodecanol, Limonene 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.