• Trustpilot Image

Kopping massasje (4 stk)

249 NOK

199 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Øk blodsirkulasjonen i beina med kopping

Kopping med disse koppene gir kroppen flere helsemessige fordeler – spesielt i beina og lårene. Musklene blir avslappede, mens huden din blir fastere og strammere. Hovedformålet med koppingen er å øke blodsirkulasjonen som reduserer spenningen og gir en fastere hud.


Fire kopper for massasje

Økt blodsirkulasjon i beina

Gir fastere hud

Reduser cellulitter og åreknuter

Levering 2-4 dager


Massasje for beina

Ved å gi beina en massasje reduserer du spenning og tretthet i beina. Lange dager i stående stilling kan gjøre at beina blir trette - det er derfor viktig å massere beina for å være avslappet og for å unngå smerter i beina.

Øk blodsirkulasjonen

Økt blodsirkulasjon har mange helsemessige fordeler - de åpenbare fordelene som gir sterkere og sunnere bein –huden trives som best når blodstrømmen fungerer som den skal. Ved hjelp av en kopping massasje får beina og lårene en bedre blodstrøm.

Reduser cellulitter og åreknuter med kopping

To vanlige problemer som oppstår på baken, lårene og leggene er – cellulitter og åreknuter. Selv om symptomene oppstår av helt andre grunner, kan den samme løsningen brukes for å redusere problemene. Ved å øke blodsirkulasjonen i beina, kan du redusere åreknuter og cellulitter.

Slik utfører du kopping

Kopping massasje er enkelt å utføre og det kan enkelt gjøres uten forkunnskaper. Smør først området på kroppen som du vil behandle (for eksempel rumpe eller lår) med en myk hudolje. Trykk deretter koppene på huden ved å skape et lett vakuum mellom koppene og huden. For å gjøre dette – trykk koppen sammen på midten, legg koppen mot huden og slipp deretter koppen forsiktig.

Trekk koppen over huden med et jevnt trykk – trykket som oppstår under koppingen tiltrekker væsker og gir økt tilførsel av blod til huden. Normalt bør du ikke føle smerter under koppingen.

Kopping skal utføres i omtrent 10-15 minutter om gangen på hver del av kroppen som du behandler. Du bør være forsiktig hvis du har synlige blodkar – det er ikke meningen at det skal gjøre vondt å utføre en kopping massasje.

Sammendrag:

1. Smør huden med en myk hudolje
2. Lag et vakuum mellom hud og kopp
3. Trekk koppen forsiktig, men fast over huden
4. Gjenta i omtrent 10 minutter per kroppsdel

Artikkelnummer: FV-035
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.