Stretchbånd (føtter og ben)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Effektivt stretchbånd for føtter og ben

Begynner du å føle deg stiv og støl i kroppen? Å gjøre strekkeøvelser for føtter, lår, legger og ben er et must for å holde kroppens mange ledd, muskler og sener i god form. Med åtte ulike løkker kan du strekke og tøye føttene, bena og hele kroppen i ulike posisjoner.

Bare fantasien setter grensene! Opplev et nytt nivå av smidighet og fleksibilitet med vårt stretchbånd av høy kvalitet. Det er så deilig!


Strekk føttene og bena

Minsker spenninger og smerter

Øker bevegeligheten

Populært produkt

Levering 2-3 dager


Stretchbåndet hjelper deg med å tøye og strekke hele kroppen

Det er lett å bruke, og gir deg en effektiv metode for å trene og strekke ut musklene dine. Båndet er laget av et slitesterkt materiale som er komfortabelt å ha på, og som vil holde i mange år. Forbedre bevegelsesevnen og styrken din med vårt stretchbånd. Du vil både se og kjenne resultater med en gang.


Det er perfekt for yoga og pilatesøvelser, men også for å lindre stølhet og øke fleksibiliteten. Vårt stretchbånd er perfekt

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.