Tåskinne (skadet/brukket tå)129 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Tåskinnen stabiliserer og beskytter tærne

Har du smerter i tåen? Ønsker du smertelindring? Bruk av en tåskinne er den perfekte metoden for å stabilisere skadede, forstuede eller brukne tær. Den spjelker og stabiliserer tåen for å minske smertene, og hjelper til med å framskynde helingsprosessen.

Dessuten beskytter tåskinnen tærne dine mot støt, slik at du kan gjenoppta de normale aktivitetene dine uten å bekymre deg for ytterligere skader. Tåskinnen er enkel å bruke, og gir umiddelbar lindring.


Beskyttende tåskinne

Stabiliserer og beskytter tåen

Framskynder helingsprosessen

Passer alle tær

Rask levering


Beskytter skadde, forstuede eller brukne tær

Tåskinne kan brukes for å beskytte og støtte tærne etter en skade eller operasjon. Den hjelper til med å stabilisere og spjelke tærne for å legge til rette for heling og minske smerter.

Myk og behagelig å bruke

Denne tåskinnen er laget av et mykt og behagelig tekstilmateriale som er komfortabelt å bruke hele dagen. I tillegg er den enkel å justere så den passer perfekt til foten din. Dersom du har problemer med skadde eller brukne tær, er denne tåskinnen et utmerket alternativ for å lindre smerter og beskytte mot støt. Den er en innovativ og komfortabel måte å lege skader på. Den kan selvsagt også brukes forebyggende mot skader.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.