Gel-strømper (2 stk.)

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Gel-strømper med myk silikon i hælen

Et par sokker som gir en behagelig avlastning av hælene dine. Sokkene har en gel-pute innsydd i hælen, og denne puten minsker smerter og gir demping av støt ved for eksempel hærspore. Perfekt for deg som lider av hælspore, eller som får vondt i hælene ved belastning.

Sokkene hjelper til med å beskytte hælene dine, og gir en komfortabel støtdemping. Vi har også gel-sokker i blått.


Gel-sokker med støtdempende gel

Avlaster hælene i hvert steg

Myke og deilige

Myk silikongel i hælen

Rask levering


Myk silikongel i hælen

Sokkene har en myk og avlastende gelpute i hælen, og denne puten gir god støtdemping for føttene dine. Gel-putene i hælen på sokkene hjelper til med å holde hælene myke og gode, og har samtidig en mykgjørende effekt på huden. Sokkene er one-size, og passer de fleste menn, kvinner og barn. Beskytt av avlast føttene dine med disse bekvemme sokkene med en myk hælpute.

Minsker hælsmerter effektivt

Når du bruker disse gel-strømpene avlaster du hælene på en behagelig måte. Du vil kjenne forskjellen, takket være den støtdempende effekten, i hvert steg du tar. Det er også viktig å håndvaske sokkene ved maks 30 grader C for å bevare gel-putene i god stand.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.