Nattstrømper (Plantar fasciitis)



349 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Nattstrømpen lindrer hælsmerter

Har du smerter i hælen? Denne effektive nattstrømpen hjelper deg om natten mens du sover. Ved å strekke den store plantar fasciitt-senen som sitter under foten og er festet til hælbeinet, blir du kvitt hælsmerter fra blant annet hælspore.

Nattstrømpen gir en langsom og skånsom strekking av problemområdet om natten. Ved å strekke den smertefulle senen i løpet av 6–7 timers søvn kan du våkne opp med mindre hælsmerter.


Nattstrømper ved hælspore

Strekker plantar fasciitt

Fjerner hælsmerter

Lindrer hulfotsmerte

Leveringstid 2-3 dager


Nattstrømpen lindrer plantar fasciitt

Plantar fasciitt kjennetegnes ved smerter under hælen eller på innsiden av hælen. Ved å strekke foten i kombinasjon med trening kan du redusere smertene i hælen. Denne nattstrømpen gir en langsom strekk av foten i løpet av natten mens du sover, slik at du kan våkne med mindre hælsmerter.

Reduser hælspore mens du sover

Denne nattstrømpen er et effektivt hjelpemiddel for behandling av hælsmerter og hælsporeproblemer. Ved å bruke denne nattstrømpen fikserer du foten mens du sover. Du får en langsom og skånsom strekking av den smertefulle senen under foten, og du kjenner vanligvis forskjell allerede morgenen etter.

Passer både venstre og høyre fot

Nattstrømpene egner seg like godt til bruk på venstre og høyre fot. Den er designet for å skape en langsom og skånsom, men effektiv strekk av foten. Det er ganske vanlig å ha vondt i hælen om morgenen, rett etter at man har våknet. I løpet av dagen blir hælsmertene vanligvis lettere, da foten strekkes ut av det naturlige steget.

Ved å bruke nattstrømpen får du en skånsom strekk av foten i løpet av natten – og kan våkne uten hælsmerter om morgenen.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.