• Trustpilot Image

Silikonbeskyttelse skredderknute

99 NOK

79 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Beskyttelse i silikon (skredderknute)

Skredderknute er når det dannes en tydelig bule i leddet ved det lille tåleddet. Silikonbeskyttelse for skredderknute er spesielt utformet for å gi lindring og beskyttelse til personer som opplever smerte og ubehag på grunn av skredderknute.

Dette er en tilstand som kan påvirke livskvaliteten betydelig, men med riktig støtte og beskyttelse kan det være mulig å opprettholde en aktiv livsstil.


Silikonbeskyttelse skredderknute

Inneholder to beskyttelser

Meget høy kvalitet

Passer for menn og kvinner

Levering 2-4 dager


Mykt og fleksibelt materiale

Silikonbeskyttelsen er laget av mykt og fleksibelt materiale som gir en behagelig passform, og er utformet for å beskytte tåen mot friksjon og trykk som kan forverre smertene. Den er spesielt utformet for å passe på skredderknuten, og kan brukes både om dagen og om natten.

Silikonbeskyttelsen kan bidra til å redusere smerte og ubehag, samtidig som den gir en beskyttende barriere mellom tåen og skoen. Den er enkel å ta på og av, og kan enkelt rengjøres for å opprettholde optimal hygiene.

Med denne silikonbeskyttelsen kan du ta kontroll over din egen helse og trivsel, slik at du kan fortsette å gjøre de tingene du elsker mest i livet.


Artikkelnummer: OS-020
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.