Innlegg for høyhælte sko

49 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Innlegg for høyhælte sko

Et par innlegg for høyhælte sko som holder foten tilbake og hindrer hælen å gli i skoen. Laget av et mykt og komfortabelt materiale.


Smarte innlegg

For høyhælte sko 

Hindrer hælen i å gli

Mykt materiale 

Rask levering


Stopp hælen fra å gli

Det kan være irriterende når hælen glir i de høyhælte skoene. Derfor er et par innlegg som disse helt ultimat for nettopp høye hæler. Istedenfor å bruke en beskyttelse som sitter på hælen og dermed trykker foten framover, er det nettopp i denne typen sko mer komfortabelt å sette inn en beskyttelse i den fremre delen av skoen og trykke foten bakover. Da unngår man naturligvis å legge ytterligere press på forfoten.

Enkle å bruke

Innleggene er enkle å bruke. De er myke og komfortable for forfoten og opptar plass i den fremre delen av skoen for å skyve foten bakover og hindre hælen i å skli. Innleggene er som små puter som raskt og enkelt kan plasseres foran i skoen, og de holder hælene på plass i hvert skritt.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.