Innleggssåler fothvelvstøtte199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Innleggssåler fothvelvstøtte (2 stk)

Et par høykvalitative innlegg med støtte for fotbuen, som er utviklet spesielt for å motvirke pronasjon. Sålene støtter Plantar fasciit og fothvelvet, noe som gjør at hulfoten blir stabil og pronasjonen forsvinner.


Støtte for fothvelvet

Passer for pronasjon

Myk og behagelig overflate

Hælkopp for komfort

Høy kvalitet


Reduser pronasjon under føttene

En stor del av oss mennesker ha en lettere pronasjon. Pronasjon oppstår når undersiden av fothvelvet er nedsenket, noe som gjør at mesteparten av kroppsvekten blir plassert på innsiden av foten. Langvarig pronasjon kan føre til at føttene blir skadet, men med hjelp av disse innleggene med fothvelvestøtte kan du unngå å bli skadet.

Slik bruker du innleggssålene

Du plasserer innlegget direkte på skosålene i skoene dine (du bør skyve innlegget mot hælen på skoen) - når du deretter bruker skoene, skal hælene hvile i hælkoppen til skoen. Føttene får optimal støtte ved fothvelvet samtidig som undersiden av innlegget har en «non-slip» rillet overflate, for å forhindre at innlegget glir rundt i skoen.

Innleggssålen passer til alle typer sko – joggesko, støvler, arbeidssko og sportssko.


Populær 3/4-delt såle forfothvelvet
Dette er en 3/4-delers såle, dvs. en såle som dekker omtrent tre fjerdedeler av foten. Forfoten og tærne er fri utenfor sålen, noe som samtidig gir full støtte for hælen og hulfoten.

Materiale: EVA 80%, TPE 20%

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.