Skoinnlegg med fôr

159 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåler for kalde føtter

Skosåler som varme føttene på kalde høst-, vinter- og vårdager som passer til alle typer sko – et par myke og behagelige innleggs såler som gir en behagelig følelse for føttene med en myk overflate. Du beskjærer sålene til din individuelle størrelse.


Oppvarmende skosåler

Passer til alle sko

Klipp til din størrelse 36-46


Varme sko innlegg

Skosålene er tilpasset og passer de fleste typer sko – varme og behagelige innersåler som holder føttene komfortable på kalde høst- og vinterdager. Innsatsene er spesielt for vinterbruk der de isolerer og beskytter føttene mot kjølige dager. Kan skjære ut til din størrelse med hjelp av å følge malen på undersiden. Fra 36 til 46.

Skosåler for kalde føtter

Du kan holde føttene varme selv på de kaldeste høst- og vinterdagene med disse sko innleggene som passer for deg som har kalde føtter. Innsatsene plasseres i skoene og gir en ekstra beskyttelse mellom skoens overflate og føttene dine – en komfortabel isolering fra kjølige dager.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.