Plaster (inngrodde tånegler)

89 NOK

71 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Plaster mot inngrodde tånegler (10 stk.)

Ti effektive plaster mot inngrodde tånegler som letter presset fra neglene. Slipp gnag og sår på tærne ved å bruke disse plastrene mot inngrodde tånegler. De fungerer både forebyggende og når du allerede har blitt rammet av inngrodde tånegler.


Ti plaster mot inngrodde tånegler

Lindrer smerten ved neglen

Forebygger inngrodde tånegler

Slipp gnag og inngrodde tånegler

Kjapp levering


Lindrer smerter og forebygger inngrodde tånegler

Disse plastrene mot inngrodde tånegler er den perfekte metoden for å lindre plagsomme smerter som kan oppstå ved inngrodde tånegler. Plastrene er svært enkle å bruke, og kan lett påføres den aktuelle neglen for å lette presset på huden og gi lindring. Plastrene forebygger i tillegg inngrodde tånegler, og hjelper til med å forhindre at problemet kommer tilbake.

Med våre plaster mot inngrodde tånegler kan du raskt og enkelt få lindring av smerter og ubehag, og slippe å bekymre deg for at problemene kommer tilbake. Plastrene leveres raskt, med en leveringtid innen 1–2 dager, slik at du kan begynne å behandle de inngrodde tåneglene med en gang.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.