Sprukne neglebånd (gel)

139 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Sprukne neglebånd (gel)

Forvandle neglebåndene dine til topp tilstand med denne gelen som motvirker sprukne neglebånd. Denne unike behandlingen er spesielt formulert for å myke opp og eliminere sprukne neglebånd, samtidig som den beskytter mot risikoen for uttørking. Perfekt å bruke før en manikyr for å gi neglene dine et profesjonelt utseende.


Pleier neglene

Fukter neglebåndene

Styrker neglene

Inneholder 11 ml


Mykner sprukne neglebånd

Gelen er beriket med en kraftig blanding av aktive ingredienser. Aloe Vera beroliger og mykner neglebåndene samtidig som den fjerner sprukne partier, mens vitamin A, E, og F gir næring til både neglebånd og den omkringliggende huden. Resultatet er mykere, mer næringsrike neglebånd og en generelt forbedret helse for hendene dine.

Brukerveiledning

Bruk er enkel og rask. Påfør bare gelen på neglebåndene og la den virke i fem minutter. Tørk deretter bort overflødig gel med en tørr klut og skyll hendene og neglene grundig med varmt vann.

Merk at dette produktet bør brukes med forsiktighet. Unngå kontakt med øynene, og avbryt bruken hvis det oppstår ubehag eller hudirritasjon. Hold produktet utilgjengelig for barn.

Forvandle neglebåndene dine i dag med vår neglebåndsgel - din løsning for friske, myke, og velstelte negler.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.