Droppfotstøtte

219 NOK

175 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Droppfotstøtte for støtte med eller uten sko

Denne droppfotstøtten hjelper til å gjøre hverdagen med droppfot enklere. Droppfotstøtten er et hjelpemiddel som løfter foten, og gjør det lettere for deg å gå. Støtten kan brukes innendørs uten sko, eller utendørs når du bruker sko.


Fikserende droppfotstøtte

Plasserer foten i riktig posisjon

Kan brukes med eller uten sko

Justerbar størrelse rundt fot og ankel

Leveringstid 2-3 dager


Droppfotstøtte for sko

Ved hjelp av denne droppfotstøtten kan du plassere foten riktig – også når du bruker sko. Du fester ganske enkelt borrelåsen rundt lissene på skoene (se bilde), og justerer deretter vinkelen du ønsker på foten med borrelåsen.

Kan brukes barbeint eller med strømper

Denne droppfotstøtten er spesielt designet for å lette bevegelighet og minimere unormale gangmønstre samt kompensere for muskelsvakhet i droppfot. Droppfotstroppen løfter foten direkte og gir et tåløft. Dette reduserer risikoen for å snuble i hverdagens hindringer som terskler og tepper.

Avlaste og lindre droppfot

Denne droppfotstøtten er et hjelpemiddel som løfter foten når du går. Droppfotstøtten har en støttende, korrigerende og avlastende funksjon for foten din. Men hva er egentlig droppfot? Droppfot er en tilstand der muskelgruppen langs forsiden av skinnebenet er lammet av en eller annen grunn. Vi har flere typer droppfotskinner og droppfotstøtter som kan være til god hjelp dersom du lider av droppfot.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.