• Trustpilot Image

Lang knestøtte

349 NOK

279 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Lang knestøtte

Knestøtten avlaster kneområdet med kompresjon og varme. Støtten stabiliserer kneleddet og reduserer trykket, noe som kan redusere smerter og ubehag i kneet. Knestøtten passer godt til de som driver med idrett, men fungerer også bra i hverdagen for ekstra støtte og avlastning.


Stabiliserende knebeskyttelse

Godt egnet for idrett

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Levering 1–2 dager


Slitesterk knebeskyttelse til kneet ditt

Denne lange knestøtten er laget i et kompresjonsmateriale av høy kvalitet, noe som sikrer støtte og kompresjon av kneleddet både i hverdagen og ved idrettsaktivitet. Kompresjonsstoffet gir god støtte, samtidig som det er enkelt å ta på og av. Knebeskytterens passform sørger for optimal fiksering av kneleddet ved aktiviteter med høy intensitet, som for eksempel løping, ballsport og racketsport. 

Elastisk materiale gir komfort

Denne knestøtten består av ulike kompresjonssoner for best mulig komfort og passform. Knestøtten gir den beste stabiliteten og avlastningen for kneleddet ved fysisk aktivitet. Materialet er elastisk, noe som gjør at beskytteren kan gi god støtte til alle. Materialet slipper gjennom luft, slik at det ikke skal være ubehagelig å bruke beskytteren på de varmeste sommerdagene.

Størrelsesguide

Knestøtten finnes i tre ulike lengder (38 cm, 42 cm og 46 cm). For å gi best mulig funksjonalitet skal knestøtten plasseres femten centimeter over kneskålen. Materialet er elastisk, noe som gjør at knestøtten passer til omkretsen på de fleste bein og lår.

Spandex 25 %, Polyester 33 %, Nylon 42 % 

Knestøtten bør håndvaskes på 30 grader og henges opp til tørk etter bruk.


Artikkelnummer: 704
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.