Ankelstrømper (gul)89 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Ankelstrømper med kompresjon

Et par stabiliserende ankelstrømper som gir støtte for fotleddet og som samtidig gir kompresjon til hele foten. Disse ankelsokkene er perfekte for deg som holder på med sport eller om du beveger deg mye på jobb eller fritiden. Ankelstrømpene er komfortable og passer i alle størrelser.


Støttende ankelstrømper

Stabiliserer fotleddet

Passer idrettsutøvere

For både menn og kvinner


Ankelsokker med kompresjon

Disse støttesokkene kan brukes både til hverdags, men også på jobb i arbeidsskonene dine. Ankelstrømpene stabiliserer fotleddet og gir en behagelig støtte til foten. Blodsirkulasjonen øker og sokkene holder føttene varme hele dagen.

Støttestrømper til ankelen for sport

Disse kompresjonsstrømpene er ideelt egnet for idretter med høy intensitet som løping, innebandy eller racketsport – den sklisikre sålen under sokkene gjør at du kan trene på gulvet eller teppet (for eksempel pilates eller yoga), der sko ikke brukes.

Øk blodsirkulasjonen

Ankelstrømpene øker blodsirkulasjonen i ankelen og gir støtte i sportsaktiviteter. Ved å bruke et par støttesokker eller kompresjonssokker, reduserer du risikoen for skader grunnet overbelastning. Kompresjonssokkene lar deg trene mer effektivt og samtidig forhindre og redusere skader på grunn av trette eller såre muskler.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.