Fotbuestøtte (barn)239 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fotbuestøtte for barn

Å være plattfot kan gi smerter i ankelen, hælen eller senen som går langs fothulen under foten. Ved å bruke fotbuestøtte får barnet støtte til fotbuen samtidig som det får en mer korrekt måte å sette ned foten i hvert steg. Se alle sko innleggssåler til barn.

Disse fotbuestøttene er spesielt tilpasset barn med små skostørrelser. Du finner fotbuestøtten for voksne her.


Fotbuestøtte for barn

Reduserte problemer med plattfot

Støtdempende ved hælene

Laget av myk plast

God kvalitet


Reduserte problemer med plattfot

Ved å bruke disse fotbuestøttene får barnet en korrekt måte å sette ned foten i hvert steg. Et feil steg som følge av flate føtter kan på sikt føre til smerter i kroppen, men et skikkelig godt sko innlegg som dette kan redusere og forebygge smerter ikke bare under føttene, men også i ankler, knær og rygg.

Gir en korrekt måte å sette ned foten i hvert steg

Begrepet plattfot handler om at foten ligger flatt på bakken når vi står eller går. Plattføtter kan være smertefullt og når symptomet oppstår må du vanligvis bruke et sko innlegg som lindrer og gir støtte til hule føtter. Ellers er det stor risiko for at plager og smerter blir verre over tid.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.