Ullsåler

99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Varmende ullsåler (2 stk.)

Med et par herlige ullsåler i skoene slipper du å fryse på føttene på kalde høst- og vinterdager. Disse myke ullsålene er laget av ekte ull og har et aluminiumlager i bunnen som holder kulden borte.

 

Varme ullsåler

Aluminium i bunnen

One-size passer alle

Høy kvalitet

 

Varmesåler for kalde vinterdager

Når føttene er kalde, blir også blodsirkulasjonen dårligere, noe som gjør det vanskeligere for resten av kroppen å holde på varmen. Ved å bruke et par varme og komfortable ullsåler i vinterskoene dine kan du beskytte føttene mot kulden – unngå frostskader i tærne, noe som kan gi en ubehagelig følelse. I stedet for å fryse kan du være ute og nyte av den friske luften.

 

Skosåler i ekte ull

Våre ullsåler holder føttene dine komfortable og varme. Sålene varmer når det er kaldt utendørs, takket være at de er laget av ekte ull – en av naturens mykeste, mest varmebestandige og mest behagelige fibre. I tillegg er sålene forsterket med skumplast og et lag av aluminium, noe som sikrer at kulden holder seg unna uten at den trenger seg gjennom skosålene dine.


Materiale: Ull 20%, Polyester 40%, Perle bomull 20%, Aluminium 20%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.