Badesko (basic rosa)99 NOK

79 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Rosa badesko til stranden

Et par myke og behagelig badesko som beskytter føttene dine mot skarpe steiner, skjell eller rusk som er glemt under sanden. Badeskoene er perfekte for deg som elsker følelsen av å være barfot. Disse skoene passer utmerket for lange og vakre dager på stranden. 

Se alle badesko her


Beskyttende badesko (2 stk)

Unngå å kutte deg på skarpe steiner

Brukes når du bader

God kvalitet


Beskyttelse mot skarpe steiner og skjell

Ved å bruke disse badeskoene under varme dager når du bader, reduserer du risikoen for å skade deg selv på skarpe steiner eller skjell skall. Du trenger heller ikke å brenner fotsålene under føttene på en glohet sandstrand. Badeskoene lar deg gå rett i vannet og nyte av en varm sommerdag. 

Badesko er perfekte for barn

Ved å la barna bruke et par badesko, kan du føle deg trygg og rolig. Badetøy har flere fordeler – i tillegg til å beskytte føttene mot skarpe gjenstander på bakken, kan badeskoene også brukes ved bassengkanten for å unngå å skli. Badeskoene ha en riflet underside som gir godt grep, slik at barna ikke glir.

Materiale: SBR Neopren 80%, Gummi 20%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.